ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ Ο Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αντίδραση-γρίφος από τον προπονητή

Αν μη τι άλλο ξάφνιασε η απόφαση της διοίκησης του Σμόλικα Φάλανης, που με μια ολιγόλογη ανακοίνωση που υπογράφει εκ μέρους του ΔΣ ο πρόεδρος Σ. Απρίλης έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή του συλλόγου, ενώ με μια ανάρτηση-γρίφο ο Βασίλης Μπακογιάννης ευχαριστεί όλους αποδίδοντας την εξέλιξη στον… αργεντίνικο χαρακτήρα του «που δεν χωρούσε άλλο» στο σωματείο!

Η ανακοίνωση του Σμόλικα αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση του Σμόλικα ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μπακογιάννη Βασίλη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Απρίλης Σωτήρης”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η απόφαση της διοίκησης δείχνει να προβληματίζει τους φιλάθλους, δίχως να λείπουν τα σχόλια που μιλούν για «λάθος» εξαίροντας το έργο και την προσφορά του τεχνικού στην ομάδα, ενώ ο ίδιος με ανάρτησή του σχολιάζει την εξέλιξη ως εξής:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Σμόλικα για όλα αυτά που με άφησαν να κάνω στην ομάδα, η ομάδα πήρε τίτλους στην φιλοσοφία και στο ποδόσφαιρο που παίζαμε και θα συνεχίσει να παίζει!!!ο αργεντίνικος χαρακτήρας μου όμως δεν χωρούσε άλλο, εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς!!!ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους τους ποδοσφαιριστές!!!”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ