Ν. ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Επίθεση στη δημοτική αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη εξαπέλυσε σήμερα ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Αμπελώνα Νίκος Κουβέλας. Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Ύστερα από πληροφορίες Συνδημοτών μας, επισκέφτηκα , ως όφειλα άλλωστε, με την ιδιότητα του Συμβούλου της Τοπικής μας Κοινότητας, το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, προκειμένου να έχω προσωπική εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σ’ αυτό, τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό του χώρο.

Η Αθλιότητα σε όλο της το Μεγαλείο!

Τι να αναφέρω και τι να περιγράψω;

Στον χώρο που οι αθλητές φουσκώνουν τις μπάλες με το κομφλέρ, υπάρχει, κυριολεκτικά μιά μπάρα νερού με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κάποιου μαθητή- Αθλητή.

Δεν το είδε άραγε αυτό κανένας απ’ την Δημοτική Αρχή;

Τα μπάνια που διαρκώς τρέχουν νερά με τις βρύσες να είναι μόνιμα ανοικτές και να δημιουργούν μπάρες στους χώρους καθαριότητας των αθλητών,  εγκυμονόντας έτσι, κινδύνους για την ασφάλεια των Μαθητών και των Αθλητών, ούτε αυτό πρόσεξαν οι αρμόδιοι;

Τους χώρους στις Τουαλέτες και στα Γραφεία , που είναι γεμάτοι πεταμένα χαρτιά υγείας και κουτιά καφέδων, δεν τα πρόσεξαν;

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν μπει σ’ αυτούς τους χώρους.

Όσο για τον εσωτερικό χώρο του Γυμναστηρίου, αναφέρομαι στον γύρω απ’ τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα, τι να περιγράψω;

Μπουκάλια αναψυκτικών πεταμένα, κουτιά από καφέδες, πεταμένα χαρτιά από σάντουιτς, γαριδάκια μπισκότα και κάθε λογής σκουπιδαριό…

Ακόμα και ο εξωτερικός χώρος, δίπλα στην είσοδο του Γυμναστηρίου, παραμένουν για πολλές μέρες τώρα, μεγάλες σακούλες γεμάτες σκουπίδια.

Ούτε αυτό πρόσεξαν;

Αυτό που βλέπει ο κάθε περαστικός η Δημοτική μας Αρχή δεν το πρόσεξε;

Για μας, Αγαπητοί Κύριοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής, προέχει η Ασφάλεια και η Υγεία των Μαθητών και των Αθλητών μας.

Πιθανόν για σας, αυτά να είναι.. ασήμαντα.

Και, όμως, για όλα τα παραπάνω, για αυτήν την Απαράδεκτη κατάσταση, την Αθλιότητα και την παντελή εγκατάλειψη του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, έχουν προσωπική εικόνα, άρα και πλήρη γνώση, τόσο Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, όσο και Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μαμμος, οι οποίοι υποσχέθηκαν μάλιστα, την Άμεση λύση της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, αλλά δυστυχώς και οι δύο… ΞΕΧΑΣΑΝ  την υπόσχεση.

Αδιαφόρησαν και δεν το μετέφεραν στον κ.Δήμαρχο;

Το μετέφεραν και Ο κ.Δήμαρχος, τους είπε: << Προέχουν άλλα προβλήματα και ότι αυτό θα το δούμε εν καιρώ>>.

Τι ακριβώς συνέβη;

Επιτέλους ας βγούν  δημόσια και υπεύθυνα, όπως αρμόζει σε εκλεγμένους απ’ τον λαό, Δημοτικούς Συμβούλους να πάρουν θέση,για να λυθεί και το πρόβλημα του Γυμναστηρίου.

Αλλά, επειδή, στην Δημοτική Αρχή τον πρώτο λόγο και φυσικά την ευθύνη για κάθε ζήτημα του Δήμου, πρώτα και κύρια, φέρει Ο κ. Δήμαρχος δεν μπορώ να μη ρωτήσω.

Ερωτώ, λοιπόν. Κύριε Δήμαρχε, Επισκεφθήκατε, όσο διάστημα είστε Δήμαρχος τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμπελώνα ή έρχεστε μόνο για κοπές πίτας των Συλλόγων της πόλη μας;

Σας έχουν άραγε ενημερώσει οι συνεργάτες σας, για την Αθλιότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου ή όχι;

Επειδή, δυστυχώς κ.Δήμαρχε, διαπιστώνω ότι, δεν υπάρχει αμοιβαία συνενόηση και ενημέρωση με τους Δημοτικούς Συμβούλους,οι οποίοι μάλιστα, έχουν και θεσμικό ρόλο να Σας δώσω εγώ μια Συμβουλή, ως απλός Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα.

Τώρα που τελειώνουν οι πίτες των Συλλόγων,  καλό είναι να επισκεφθείτε προσωπικά – ξεκινώντας πρώτα απ’ το Κλειστό Γυμναστήριο – όλες  τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμπελώνα, για να έχετε προσωπική εικόνα, μήπως και μπορέσουμε έτσι να βρούμε κάποια λύση στα προβλήματά μας.

Διαφορετικά θα είμαστε πάντα.. Πολίτες Δεύτερης Κατηγορίας…

Εκτός, βέβαια, αν πράγματι μας θέλετε έτσι;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ