Ρ. ΔΟΥΡΟΥ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Με μηνύματα αντεπίθεσης και μαζικής συμμετοχής στο συνέδριο που θα φέρει τη 2η φορά Αριστερά στην κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση των οργανώσεων μελών Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη προσκεκλημένη την υπεύθυνη των τομέων κλιματικής αλλαγής, περιβάλλοντος και ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου,

η οποία στην ομιλία της άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πλαισιώσουν τις προσυνεδριακές εργασίες.

«Απέναντι στην πολιτικά επικίνδυνη, κοινωνικά ανελέητη και περιβαλλοντικά υποκριτική κυβέρνηση Μητσοτάκη, οργανώνουμε μια προγραμματική, μαχητική αντιπολίτευση, μέσα από τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ στον μαζικό, λαϊκό, εξωστρεφή πόλο δημοκρατικής και προοδευτικής διακυβέρνησης που χρειάζεται σήμερα ο τόπος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η κ. Δούρου, καλώντας όλους να δώσουν ρεαλιστικές απαντήσεις «που βάζουν τις βάσεις για την αξιόπιστη, κυβερνώσα Αριστερά που χρειάζεται ο τόπος: Την σύγχρονη Αριστερά του 21ου αιώνα».

Μιλώντας για μια δύσκολη όσο και συλλογική προσπάθεια η κ. Δούρου επικεντρώθηκε στην ανίχνευση των λαθών και των παραλείψεων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια επιλογή «μονόδρομο» καθώς «καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες ζουν στο πετσί τους τι σημαίνει επιστροφή στη δεξιά κανονικότητα».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι τοπικοί βουλευτές Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, εκπρόσωποι φορέων, αυτοδιοικητικοί, φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ