ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 134

Τρέχουν (και δεν φτάνουν;) οι εξελίξεις και είναι που δεν τους προλαβαίνω ακροατή μου συντονισμένε, τόσο που κατσικωθήκαμε στη συχνότητα μπας και πάρουμε το… ριμπάουντ από τον υπουργό μας και κάνουμε επιτέλους ρελάνς με λέι απ μπρος στον ιό που μας προέκυψε.

Σημειολογικά να το δεις πάντως από αλλού το περίμεναν ορισμένοι και από αλλού τους ήρθε, καθότι το «κακό» έφτασε και στη χώρα μας όχι από τους εξαθλιωμένους των σαπιοκάραβων μα από τις πρώτες θέσεις αεροπορικής και από τα γκλαμουράτα Μιλάνα, άσε που πληροφορίες θέλουν να «χτύπησε» την πόρτα του λίκνου της Δημοκρατίας και τους έγκυρους της ενημέρωσης.

Και καλά να «νοσεί» η γκλαμουριά του τόπου, μα και η Δημοκρατία και η ενημέρωση; Θεός φυλάξοι και ήρθαν και εκείνα τα πλάνα από τα νησιά μας που όσο να πεις πήραν και μας τάραξαν για το… πρωτοφανές!

Το ζήτημα πρωτίστως είναι σοβαρό, τόσο σοβαρό που οι αρμόδιοι Κικίλιες ως γνήσιοι νεοέλληνες έσπευσαν να το θέσουν στη σωστή του διάσταση αποφασίζοντας τη ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το κοινό καλό, με τα φου μπου να οργιάζουν καταγγέλλοντας πως δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό, την ώρα που στην Πάτρα τα παιδιά της διπλανής πόρτας και του Χρυσοχοΐδη έπαιρναν στο κυνήγι ανεξέλεγκτες κολομπίνες και παλιάτσους, που κατά πως φαίνεται κήρυξαν την καρναβαλική επανάσταση.

Ψύχραιμος κατά τα άλλα ο συνέλληνας, εξαφάνισε για αρχή τις νοσοκομειακές μάσκες δίχως να τις φοράει (όχι, από τις άλλες τις αποκριάτικες είχε), πήρε αμπάριζα τα αντισηπτικά και τέλος το’ριξε στη μανέστρα και το μακαρόνι, που ποτέ δεν κατάλαβα από πότε η ταλιατέλα έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία μας για τη θωράκιση από ιώσεις.

Να μου το θυμηθείτε, δεν θα αργήσει η μέρα που θα ξεπεράσουμε το ζήτημα που προέκυψε και θα τρέχουμε να καταγράφουμε τους υπέρβαρους που θα προκύψουν από την τόση κατανάλωση, χώρια την προσωπικά εμπειρία που βίωσα και οφείλω να καταθέσω.

Μαύρη σοκολάτα πεθύμησα ακροατή μου η μαύρη και έσπευσα στο σούπερ μάρκετ, για να αντιμετωπίσω βλέμματα απορίας στην αρχή για την επιπολαιότητά μου να μην εφοδιαστώ με τα απαραίτητα (βλέπε το μισό μάρκετ), πριν με ξεμοναχιάσουν οι πιο… ενημερωμένοι για το εάν η διατροφική επιλογή σχετίζεται με τη «θωράκιση» κόντρα στον ιό!

«Γλυκό ήθελα ρε παιδιά, όχι μέτρα πρόληψης» και άντε να τους πείσεις «που εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε και δεν μιλάτε», την ώρα που μόνο ο Παυλίδης δεν με πήρε για να με ευχαριστήσει για την προτίμηση που εκτόξευσε τις πωλήσεις κοντράροντας στα ίσα τη σπαγγετίνη Νο 12 που επίσης προτιμώ και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε γιατρέ μου.

Όσο για τις ομορφιές στα νησιά μας δεν θα σχολιάσω, τα χαρήκαμε τα παιδιά της διπλανής πόρτας πρωθυπουργέ μου και με το παραπάνω, βλέπεις τα… συχαρίκια ήρθαν από Χιώτες και Μυτιληνιούς πριν προκάνουν οι μονταζιέρες και οι κρατικοί αρχισυντάκτες να κάνουν το χρέος τους απέναντι στην ενημέρωση.

Με ψυχραιμία και περισσή αυτοσυγκράτηση σπάω ΕΝΑ κομματάκι σοκολάτας (που κακώς δεν πήρα και δεύτερη για να φτάσουν για όλους) και στα πλατό της εκπομπής απόλαυση. Από τον δίσκο του δικού μας Θ. Παπακωνσταντίνου ΑΓΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και τη φωνή του Γιώργου Μιχαήλ ακούμε τι άλλο, ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΥΓΕΣ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ, σε στίχους και μουσική του Θανάση.

Άντε και περαστικά μας βρε…

ΧΙΚ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ