ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ…

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης και στις παρέες που επιμένουν να κυκλοφορούν ακόμη στα καφέ, τα μπαρ, τα ουζερί και τις ταβέρνες ο κορωναϊός, η εξάπλωσή του, οι φήμες γύρω από κρούσματα και φυσικά η προστασία από τον ιό.

Οσα ακούγονται πολλά και ενίοτε ενδιαφέροντα, όπως το μεσημέρι της Κυριακής η συζήτηση μεταξύ φίλων σε γνωστό ουζερί του Τυρνάβου όπου η παρέα συζητούσε μεγαλόφωνα για το ρόλο του τσίπουρου στην προστασία από τον ιό.

“Εγώ πιστεύω ότι το τσίπουρο και ειδικά το τσίπουρο του συνεταιρισμού μας είναι ιδανικό για την προστασία μας, αφού οι αλκοολικοί βαθμοί του είναι περισσότεροι από την περιεκτικότητα σε αλκοόλη που έχουν τα μαντηλάκια που μας προτείνουν για να απολυμαίνουμε τα χέρια μας”, σημείωνε ένα από τα μέλη της παρέας παραθέτοντας και το σχετικό επιχείρημα και προτείνοντας να χρησιμοποιείται το τσίπουρο και ως απολυμαντικό χεριών και προσώπου.

Εγώ πιστεύω ότι όταν πίνεις το δικό μας τσίπουρο θωρακίζεις και τον οργανισμό σου, έλεγε ο άλλος επιμένοντας τόσο στην πόση όσο και στην επάλειψη με το γνωστό απόσταγμα.

Μήπως θα πρέπει να σκεφτούν στη διοίκηση του συνεταιρισμού να τους χρησιμοποιήσουν και για κάποιο επίκαιρο διαφημιστικό σποτ…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ