Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΓΤΑΦΕΙ Ο Γιάννης Γκαμπέτας, πράκτορας αθηναϊκού Τύπου στον Τύρναβο

Σήμερα με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι τοποθετήθηκε αθηναϊκός Τύπος στα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα στον Τύρναβο σε μια γνωστή αλυσίδα.

Αυτό ήταν η ταφόπλακα σε ένα μαγαζί του Τυρνάβου μικρό που προσπαθεί να επιβιώσει από την πώληση τύπου.
Οι κύριοι που αποφάσισαν το μέτρο αυτό με πρωτεργάτες το Αργος Α.Ε , το σύνολο των εκδοτών, και το υπουργείο Ανάπτυξης με υπουργό τον κύριο Γεωργιάδη, κλείνουν μικρά πρακτορεία τύπου για να χαρίσουν έστω και το ελάχιστο κέρδος από την πώληση εφημερίδων στις μεγάλες αλυσίδες, αγνοώντας ότι αυτά τα πρακτορεία πλήρωσαν σημαντικές εγγυήσεις για να έχουν δικαίωμα πώλησης εφημερίδων.

Η αφωνία από όλη την κυβέρνηση που διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι ενδιαφέρεται για τους μικρομεσαίους η αφωνία σύσσωμης της αντιπολίτευσης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που κλείνει μικρομάγαζα και περίπτερα τους καθιστά απόλυτα υπεύθυνους.

Αύριο που είναι Κυριακή και το ποσό που εισπράττει το πρακτορείο Διανομής Άργος είναι πολύ μεγάλο. Δυστυχώς γι αυτούς τα σούπερ μάρκετ είναι κλειστά. (Καταλάβατε γιατί τόση πίεση για Κυριακές)
Εμείς σαν κατάστημα ενημερώνουμε το κοινό μας ότι μετά από δική μας πρωτοβουλία δεν θα πουλήσουμε Αθηναϊκό Τύπο διότι εδώ παίζεται η επιβίωση μας.

Μας οδηγούν σε αναγκαστικό κλείσιμο.
Θα μας βρουν απέναντι.
Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας που μας στηρίζουν τόσο καιρό και εμείς κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους εξυπηρετήσουμε, αλλά εδώ μιλάμε για το οριστικό λουκέτο που θα μπει στην επιχείρηση μας με υπεύθυνους όλους τους παραπάνω.
Ποτέ και κανένας εκδότης δεν ενδιαφέρθηκε για μας.
Ποτέ και κανένας εκδότης δεν ενδιαφέρθηκε για την επιβίωση μας.
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.
Η δικής τους επιβίωση περνά πρώτα μέσα από την δική μας.
Αλυσίδα είναι όλα.
Μαζί με την ταφόπλακα στο δικό μας μαγαζί βάζουν και την δική τους στις εκδοτικές επιχειρήσεις τους.
Το μέτρο που τονίζουν ότι είναι προσωρινό θα γίνει μόνιμο με σκοπό όπως είπα πολλές φορές παραπάνω το κλείσιμο επιχειρήσεων που αντιστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στις μνημονικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.
Κύριοι είστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα λουκέτα που θα μπουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ