ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΤΩΡΑ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας  που αντιμετωπίζει λόγω κορωνοϊού ο ιατρός κ. Ταμπαθάνης Χαρίλαος, πιστεύουμε ότι είναι επιβεβλημένες δράσεις απολύμανσης σε όλα τα Φαρμακεία του Τυρνάβου.

Μολονότι , όπως πληροφορηθήκαμε , οι Φαρμακοποιοί της πόλης μας λαμβάνουν ήδη στα καταστήματά τους μέτρα προστασίας των ιδίων και των πελατών τους, θεωρούμε ότι τώρα επιβάλλεται μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στο θέμα της απολύμανσης των συγκεκριμένων χώρων, καθώς αρκετοί εκ των ασθενών του κ. Ταμπαθάνη ευρέθησαν εντός των τοπικών Φαρμακείων, προκειμένου να εκτελέσουν τις συνταγές τους.

Επιβάλλεται, λοιπόν, ο Δήμος Τυρνάβου να προχωρήσει, αμέσως  , πλην των άλλων ενεργειών , και σε ένα ευρύ πρόγραμμα απολύμανσης των τοπικών Φαρμακείων, έπειτα βεβαίως από συνεννόηση με τους υπευθύνους Φαρμακοποιούς.

ΥΓ: Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό ιατρό κ. Ταμπαθάνη, επισημαίνοντας την ταχεία εκ μέρους του δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του, γεγονός που πιστοποιεί το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος που τον διακατέχει. Να παραμείνει δυνατός και αισιόδοξος, με τη βοήθεια του Θεού.Βρισκόμαστε νοερά στο πλευρό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ