“Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι
Η παράταξη μας θέλει να συγχαρεί τον ιατρό κ. Χαρίλαο Ταμπαθάνη για την υπεύθυνη στάση που κράτησε ανακοινώνοντας δημόσια την προσβολή του από τον κορωνοϊό.

Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Αποδεικνύεται όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη παραμονής μας στο σπίτι, σαν να έχουμε όλοι τον κορωνοϊό, προστατεύοντας τους ίδιους τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, υπαλλήλους του Δήμου, των κοινωνικών δομών, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους υπαλλήλους των ιδιωτικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να μας εξυπηρετούν.
Αποφεύγουμε τον συνωστισμό με κόσμο και βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα άκρως απαραίτητα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Χαιρόμαστε που η δημοτική αρχή, έστω και τώρα με την εμφάνιση του πρώτου επίσημου κρούσματος στον Δήμο μας, αποφάσισε να υλοποιήσει μέτρα κατά του κορονοϊού, που εδώ και καιρό εμείς προτείναμε, όπως το πλύσιμο και απολύμανση των κάδων, των πλατειών και κοινόχρηστων χώρων και την καλούμε να κάνει απολυμάνσεις σε φαρμακεία, κέντρο υγείας και περιφερειακά ιατρεία και να υλοποιήσει και τα υπόλοιπα μέτρα που έχουμε προτείνει.
Όλοι μαζί να λειτουργήσουμε προς όφελος των δημοτών και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε η επιστροφή στην καθημερινότητά μας, να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ