ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Το μείζονος σημασία πρόβλημα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο ώστε να καλυφθούν όλες οι βάρδιες αναδείχθηκε με τον χειρότερο τρόπο σήμερα αργά το απόγευμα όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι που χτύπησε κάνοντας ποδήλατο στον Προφήτη Ηλία.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά λόγω της έλλειψης οδηγών που κρατούν ακινητοποιημένο το ασθενοφόρο στη βάση του Τυρνάβου για τουλάχιστον μία βάρδια την ημέρα θα έπρεπε να έλθει ασθενοφόρο από τη Λάρισα γεγονός που απαιτεί κάποιο χρόνο.

Βλέποντας την καθυστέρηση ο πατέρας του κοριτσιού και μέσα στην αγωνία του για την υγεία του παιδιού αποφάσισε να μεταφέρει ο ίδιος την τραυματισμένη κόρη του στο Κ.Υ. Τυρνάβου από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήλθε με μονάδα από τη Λάρισα και τη μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, αφού της είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από γιατρό του Κ.Υ..

Πράγματι επικίνδυνη έλλειψη και ίσως θα πρέπει άμεσα να ασκηθούν πιέσεις στη διοίκηση του ΕΚΑΒ για να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com