ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Διοικητικό Εφετείο της Λάρισας με απόφασή του χθες απέρριψε την αίτηση προσωρινής αναστολής των διαδικασιών τοποθέτησης διευθυντών σε σχολεία της Λάρισας που κατέθεσαν 3 διευθυντές σχολείων β/βαθμιας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μπλοκάρουν την τελεσίδικη απόφαση που δικαίωνε τον διευθυντή του 4ου ΕΠΑΛ Μ. Μπασδαβάνο αναφορικά με τις κρίσεις διευθυντών που έγιναν από το διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Λάρισας το 2017.

Η τότε τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση του δικαστηρίου που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2019 καλούσε τη διοίκηση να προχωρήσει σε αλλαγές διευθυντών βάσει των νέων δεδομένων που δημιουργούσε και τα οποία αφορούσαν τη δικαίωση του κ. Μπασδαβάνου ως προς την βαθμολόγηση της συνέντευξης από τα μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ.

Στο όλο θέμα υπήρξε τεράστια καθυστέρηση με δεδομένο ότι στον Περιφερειακό Διευθυντή προωθήθηκε νέος πίνακας αξιολόγησης ο οποίος κυρώθηκε τον Μάρτιο του 2020 και βάσει του οποίου θα γίνονταν αλλαγές σε διευθυντές σχολείων β/βαθμιας στο νομό Λάρισας.

Αυτός ο πίνακας δεν ελήφθη ποτέ υπόψη με δεδομένο ότι 3 θιγόμενοι διευθυντές κατέθεσαν αίτηση προσωρινής αναστολής η οποία τελικά απορρίφθηκε χθες με αποτέλεσμα να καλείται πλέον το ΠΥΣΔΕ να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές διευθυντών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ