ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ…

Πριν από λίγες ημέρες το paidis.com, έχοντας γίνει δέκτης παραπόνων από αθλητές και φιλάθλους του Δαμασίου, ανέδειξε το πρόβλημα με τα δοκάρια στο γήπεδο του Δαμασίου, το οποίο ανακατασκεύασε η περιφέρεια Θεσσαλίας παραδίδοντας στην τοπική κοινωνία ένα γήπεδο με χλοοτάπητα που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της super league.

Οπως ανέφερε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρά το γεγονός ότι η περιφέρεια ολοκλήρωσε το γήπεδο, ο δήμος Τυρνάβου δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τα δοκάρια ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας, η οποία το προηγούμενο Σάββατο αναγκάστηκε να παίξει στο γήπεδο του Τυρνάβου το οποίο είχε δηλώσει σαν 2η έδρα της.

Τέλος σημείωνε ότι ο δήμος ούτε καν φρόντισε να στήσει τα δοκάρια όταν αυτά ήλθαν στο γήπεδο, αναγκάζοντας τη διοίκηση να πληρώσει για την τοποθέτησή τους.

Αυτό το ρεπορτάζ της σελίδας, που είναι καθ’ όλα αληθές, δέχθηκε επίθεση από τη διοίκηση, ή μέλη της διοίκησης του Δαμασιακού, προκαλώντας ερωτήματα για τα αίτια που οδήγησαν τη διοίκηση, ή κάποια μέλη της, σε αυτή τη στάση.

Και για να εξηγούμαστε:

Πρώτα από όλα και εντελώς αντιδεοντολογικά και απαράδεκτα, δεν έστειλαν σαν διοίκηση, ή δεν έστειλε κάποιος από αυτούς, στη σελίδα paidis.com, απάντηση με τις ενστάσεις ή τις διαφωνίες τους ώστε να φιλοξενηθεί και να αναδειχθεί η όποια διαφωνία τους με το ρεπορτάζ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μίλησαν για ψευδές ρεπορτάζ και για σκοπιμότητες για ένα γεγονός που δεν χωρά αμφισβήτηση.

Μάλιστα στα όσα ανέφεραν στην απάντηση, που φίλοι μας γνωστοποίησαν γιατί ουδέποτε την είδαμε, αφού παραδέχονται ότι το γήπεδο δεν είχε δοκάρια σημείωσαν ότι ο δήμος και η διοίκηση έκαναν προσπάθειες και κατάφεραν να τα εξασφαλίσουν μέσω της περιφερειακής συμβούλου, κ. Τάνιας Ντόκου. Αλήθεια γιατί δεν μας λένε πόσο κόστιζαν αυτά τα δοκάρια και χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη παράσταση στην περιφέρεια;

Να σας πούμε εμείς: 300 € αν τα δοκάρια είναι σιδερένια ή 1.500 με 2.000 € εάν ειναι αλουμινίου. Έξοδα που όπως καταλαβαίνουμε, δεν μπορούσε να κάνει ένας δήμος που ξοδεύει κάθε χρόνο περίπου 100.000€ για συμβούλους και συνεργάτες του δημάρχου. 

Επίσης παραδέχονται ότι τα δοκάρια ήλθαν την περασμένη Παρασκευή, και τοποθετήθηκαν στη συνέχεια με ενέργεια πρώην διοικητικού, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα € ο Δήμος, όπως άλλωστε αναφέραμε στο ρεπορτάζ,

Μάλιστα για να επιβεβαιώσουν ακόμη περισσότερο το ρεπορτάζ του paidis.com υποστήριξαν ότι το παιχνίδι του Σαββάτου δεν έγινε στο γήπεδο του Δαμασίου για τεχνικούς λόγους, χωρίς να αναφέρουν ποιοι είναι αυτοί οι… τεχνικοί λόγοι.

Επειδή μετά από τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ, θεωρούμε ότι πίσω από αυτή την απάντηση δεν μπορεί να κρύβεται η διοίκηση ενός σωματείου που θέλει να σέβεται το εαυτό της και την ομάδα που εκπροσωπεί, αλλά κάποια άτομα που κινούνται με βάση προσωπικά κριτήρια, επιλογές και επιδιώξεις, ή μπορεί να ανήκουν στην παράταξη του δημάρχου και θέλουν να την απαλλάξουν από τις πολλές της ευθύνες στο θέμα του γηπέδου, ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις από τη διοίκηση στα εξής:

-η ανακοίνωση που βγήκε στη δημοσιότητα ήταν σε γνώση όλου του δ.σ., ή την έδωσε κάποιος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου;

-Πότε παραδόθηκε το γήπεδο από την περιφέρεια, και από πότε ήταν γνωστό το πρόβλημα με τα δοκάρια;

-Γιατί ο δήμος δεν έδωσε 300 ή 1.500 € για να τα προμηθευτεί και άφησε τη διοίκηση να ζητιανεύει μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής, στην περιφέρεια;

-Γιατί δεν τα τοποθέτησε ο δήμος και ανάγκασε τον πρώην διοικητικό να τα τοποθετήσει; και τέλος

-Γιατί έξω από το γήπεδο υπάρχει σκοτάδι, και ποιός θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίου, το οποίο ήταν επιφανειακά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κόπηκε στις εργασίες σποράς του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου;

Τέλος θέλουμε να απευθυνθούμε στην τοπική κοινωνία του Δαμασίου ξεκαθαρίζοντας ότι τα ρεπορτάζ που αποτελούν συνεργασία της ιστοσελίδας με τις κατά τόπους τοπικές κοινωνίες, είναι καθ’ όλα αληθή και ότι όταν βγάζουμε στον αέρα ένα θέμα το έχουμε δεμένο, στοχεύοντας μόνο στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν, χωρίς σκοπιμότητες και προσπάθειες εξασφάλισης προσωπικού οφέλους.

Αλλοι είναι αυτοί που αναζητούν κέρδος και οφέλη πίσω από τις κινήσεις τους, όπως κάποιοι στη διοίκηση του Δαμασιακού, που παρεμπιπτόντως, δεν είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, αλλά φιλοξενούμενος σε αυτό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ