ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ “ΛΑΡΙΣΑ”

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση ο Όμιλος πολιτικού διαλόγου “Λάρισα” διοργανώνει την Πέμπτη 10/12/2020 και ώρα 21:00 τη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “Πανδημία και Δημοκρατία”.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 5 εισηγήσεις που θα καλύπτουν συναφή θεματολογία. Ακολούθως, μέσω ερωτήσεων και σχολίων, θα διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
Ακολουθούν τα ονόματα των εισηγητών και ο τίτλος των εισηγήσεων:

Γκουγκουλής Δημήτρης, Κτηνίατρος, Επίκουρος Καθηγητής διαχείρισης υγείας παραγωγικών ζώων, “Θα είναι η πανδημία αφορμή εδραίωσης ή συρρίκνωσης του αντιεμβολιαστικού κινήματος;”
Δραμαλιώτη Εύη, Αντιπρόεδρος Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Δρ. Διοικητικής Επιστήμης-Νομικός, “Δημοκρατία, δημόσια διοίκηση και πανδημία”
Ζαφειρούλης Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, ΠΜΣ Ποινικές και Εγκληματολογικές σπουδές, “Το περί δικαίου αίσθημα/Το έννομο αγαθό και οι ελευθερίες”
Καπετανάκη Ναταλία PHD, Νομικός σύμβουλος στον οργανισμό “Σύμπραξη για την καινοτομία στα φάρμακα, Ευρωπαϊκή επιτροπή και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φαρμακευτικών βιομηχανιών’ – “Ανθρώπινα δικαιώματα και πανδημία”
Ρωμανόπουλος Τάσος, Φαρμακοποιός, “Δημοκρατία και πρόσβαση στην υγεία”

Η συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom. Ο σύνδεσμος (link) θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες στην ομάδα και στη σελίδα του ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ