ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΟΥΡΟΣ ΤΣΟΣΙΤΣ – ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΟΥΖΕΚ-ΝΟΥΝΙΤΣ

Την απόκτηση του 28χρονου σέντερ μπακ Ούρος Τσόσιτς, γνωστού από τη θητεία στην ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 1,5 χρόνου (έως 30/6/2022). Ο Ούρος Τσόσιτς γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1992 στο Βελιγράδι και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα απ’ όπου μόλις στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα και στην ιταλική Πεσκάρα, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013.

Αφού αγωνίστηκε και για μισή σεζόν ως δανεικός στην Φροζινόνε στις 31 Αυγούστου 2015 αποκτήθηκε από την Έμπολι, ενώ διετέλεσε παίκτης της ΑΕΚ το 2017, χρονιά που η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τελευταία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα.

Ο Ούρος Τσόσιτς έχει 43 συνολικές συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι 15 φορές διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Εθνικής Σερβίας.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥΖΕΚ-ΝΟΥΝΙΤΣ

Συνεχίζονται όπως όλα δείχνουν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στην ΑΕΛ, καθώς Μούζεκ και Νούνιτς βρίσκονται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθούν στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής (astra) ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννης.

Σημειώνεται δε πως ο κ. Καλογιάννης αναφερόμενος στις μεταγραφές στάθηκε στην απόκτηση του αμυντικού Ούρος Τσόσιτς αποκαλύπτοντας παράλληλα πως στα σκαριά ήταν και μεταγραφή Σέρβου σέντερ φορ η οποία τελικά ναυάγησε όταν ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από παίκτη της ΑΕΛ πως η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, με τον εκπρόσωπο τύπου να μην αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ