ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ομόφωνα υπέρ της δημιουργίας και λειτουργίας νέας λαϊκής αγοράς στη συνοικία Παπασταύρου, στην οδό Καλοδίκη, αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, στο πλαίσιο συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε με τη μορφή τηλεδιάσκεψης.

«Πρόκειται για χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας αφού μετά την έγκριση της πρότασης απομένει η έγκριση της Αποκεντρωμένης και η υπογραφή του αρμόδιου υπουργού», ενημέρωσε το σώμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλος, σημειώνοντας πως εξαιτίας της γενικής απαγόρευσης λόγω πανδημίας η δημιουργία της λαϊκής θα γίνει κατ’ εξαίρεση και με υπογραφή του υπουργού Ανάπτυξης.

«Το γεγονός πως χρειάζεται υπογραφή υπουργού για τη δημιουργία λαϊκής με ξεπερνά», σχολίασε ο Π. Γούλας, με την ίδια απορία να εκφράζεται και από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Τάχο, ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Ντ. Διαμάντος η υπογραφή απαιτείται και λόγω του γεγονότος πως με ευθύνη της κεντρικής διοίκησης δεν λειτουργεί το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Περιφερειακής Ανάπτυξης!!

Μετά την ομόφωνη απόφαση η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών να αναφέρεται στο έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τη συγκεκριμένη λαϊκή αγορά από παραγωγούς, μικροπωλητές και πωλητές ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ