ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

Καταγγελία του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” για επίθεση αδέσποτων σε μητέρα με παιδί στην αγκαλιά

Μια μητέρα από τα Δελέρια απευθύνθηκε σήμερα ( Πέμπτη, 11/2/2021 ) στη “Δράση Πολιτών”, για να καταγγείλει , συνοδεία φωτογραφιών, μια τρομακτική εμπειρία που, όπως μάς τόνισε , δεν πρόκειται να ξεχάσει σε όλη της την ζωή.

Ενώ βάδιζε αμέριμνη στο χωριό της, έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή της κόρη, δέχτηκε την επίθεση μιας αγέλης μεγάλων αδέσποτων σκυλιών, τα οποία προσπάθησαν αρχικά να “αρπάξουν” από την αγκαλιά της το μικρό παιδί. Έντρομη η μητέρα προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της και τότε υπέστη δαγκωματιές από τα αδέσποτα ζώα, όπως πιστοποιείται από τις φωτογραφίες που σας αποστέλλω.

Βεβαίως, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα μόνο από τα πολλά παρόμοια συμβάντα  που λαμβάνουν χώρα σε όλη την έκταση του Δήμου Τυρνάβου. Οι δημότες συνεχώς διατυπώνουν τα παράπονά τους και διαμαρτύρονται έντονα, αλλά δυστυχώς οι δημοτικοί άρχοντες κωφεύουν, μολονότι την ευθύνη διαχείρισης των αδέσποτων έχει κατά νόμον ο Δήμος Τυρνάβου.

Η αδιαφορία των υπευθύνων αιρετών του Δήμου καταντά εξοργιστική. Το πρόβλημα διογκώνεται και αυτοί αδιαφορούν, φροντίζοντας μόνο για τη λήψη των παχυλών  μισθών τους. Καμία μέριμνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, καμία ευαισθησία έναντι των δημοτών που υφίστανται τις επιθέσεις, κανένας σχεδιασμός για τη λειτουργία καταφυγίου αδεσπότων, καμία συνεργασία με τους δημότες που ήδη διατηρούν δεσποζόμενα ζώα.

Το απόλυτο “τίποτα” χαρακτηρίζει την πολιτική των ανθρώπων αυτών. Δικαιούμαστε, λοιπόν , να θέσουμε το ερώτημα: υπάρχουν υπεύθυνοι αιρετοί στον Δήμο Τυρνάβου ή πλεονάζουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι; Η απάντηση είναι μάλλον περιττή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ