ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Με πραγματικά εντυπωσιακούς ρυθμούς κινούνται οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου διδακτηρίου στο Δαμάσι, το οποίο θα είναι δωρεά της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ, ύστερα από παρέμβαση του πρωθυπουργού στους υπεύθυνους της κατασκευαστικής.

Ηδη ο δήμος Τυρνάβου με κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 10 Μαρτίου αποδέχθηκε με ομόφωνη απόφαση τη δωρεά. Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

“Ο δήμος Τυρνάβου αποδέχεται την δωρεά για την κατασκευή νέου Σχολείου στην Κοινότητα Δαμασίου, σε αντικατάσταση του παλαιού δημοτικού σχολείου το οποίο υπέστη ανεπανόρθωτες ζημίες από το σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε..

Εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του Δήμου Τυρνάβου προς την Τεχνική Εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., τονίζοντας τη σημασία της δωρεάς στο δύσκολο έργο του Δήμου μας για την αποκατάσταση των ζημιών και την στήριξη των δημοτών που επλήγησαν”.

Στη συνέχεια με απόφαση του ο δήμαρχος Τυρνάβου παραχωρεί στην Τεχνική Εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. τον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου (Κοινοτική οδός Δαμασίου, 40100), έκτασης 2.700,00τμ, για να εγκαταστήσει εργοτάξιο και λοιπές αναγκαίες υποδομές για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου από την 11-03-2021 έως την περαίωση του ανωτέρω έργου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος ώστε να εγκατασταθεί άμεσα το εργοτάξιο και να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες ανέγερσης του νέου διδακτηρίου, αφού προηγουμένως διεκπεραιωθούν και όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ