Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ… ΑΠΛΥΤΑΡΙΟ

Τουλάχιστον προκλητικός εμφανίστηκε σχολιάζοντας τα τελευταία περιστατικά αστυνομικής βίας ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθ. Νταβούρας, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT προχώρησε σε απίστευτους χαρακτηρισμούς σε βάρος πολιτών, ενώ δεν δίστασε να αποδώσει τα επεισόδια της Ν. Σμύρνης που οδήγησαν στον τραυματισμό συναδέλφου του σε ηθικούς αυτουργούς, ονοματίζοντας ως τέτοιους την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και όλα τα υπόλοιπα κόμματα!

Χαρακτηρίζοντας ως «κακή εικόνα και άτυχη στιγμή» τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη μπροστά στα μάτια οικογενειών και μικρών παιδιών ο πρόεδρος της ΕΑΛ προχώρησε σε απίστευτους χαρακτηρισμούς σημειώνοντας ότι ο μετέπειτα τραυματισμός του συναδέλφου του ήταν πράξη αντεκδίκησης «από αντικοινωνικά κομπλεξικά αποβράσματα και βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού».

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας… Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε γονατιστοί σε όλο το απλυταριό», επέμεινε όσον αφορά στον ξυλοδαρμό του πολίτη, με τη συνέντευξή του να συνεχίζεται για ώρα στο ίδιο πνεύμα.

«Η αστυνομία υπηρετεί την εκλεγμένη κυβέρνηση, την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση», μας ξεκαθάρισε πάντως λίγο παρακάτω ο κ. Νταβούρας, έτσι για να βγαίνουμε σιγά-σιγά και από τον λήθαργο πως η αστυνομία υπηρετεί τον πολίτη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ