Η ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ…

Ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι φαίνεται πως περιόδευσε σε Τρίκαλα και Λάρισα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δ. Μιχαηλίδου, αφού όχι απλά γύρισε την πλάτη στη δημοτική αρχή της Λάρισας επισκεπτόμενη μόνον τον δήμαρχο της γείτονος, μα περιορίστηκε σε πανηγύρια και αναρτήσεις για την αυθόρμητη επιστολή που της παρέδωσαν εργαζόμενοι στη δομή της Λάρισας.

Η τυπωμένη επιστολή, που συνοδεύεται από τις χειρόγραφες υπογραφές εργαζομένων που προσλήφθηκαν λόγω covid-19 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Γιάννουλης, αναρτήθηκε στην προσωπική της σελίδα στο f/b με σχετικές φωτογραφίες και το εξής σχόλιο να τη συνοδεύει:

“Η πιο ευχάριστη έκπληξη με περίμενε στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν για να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στις κλειστές δομές, υπέγραψαν και μου παρέδωσαν μια ευχαριστήρια επιστολή.

Δεν θα μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση. Εγώ τους ευχαριστώ, για τη δύναμη και το πείσμα τους, για την υπομονή και το ήθος τους. Τους ευχαριστώ που έκαναν προτεραιότητα τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, αυτούς που μας έχουν όλους ανάγκη, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Τους ευχαριστώ που έδωσαν στη λέξη «ανθρωπιά» το βάρος και την αξία που πραγματικά έχει”.

Αυτή ήταν και μοναδική αναφορά της υφυπουργού στην επίσκεψή της στη Λάρισα. Τελικά έχει άλλη χάρη το αυθόρμητο και η έκπληξη…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ