ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ…

Κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για άνοιγμα της εστίασης τη Δευτέρα 3 Μαΐου, με τους επαγγελματίες να υποδέχονται άναυδοι το διάγγελμα μένοντας με την απορία για τους συμβουλάτορες και τους παρατρεχάμενους που αποφασίζουν για το μέλλον τους.

Οργισμένη η αντίδραση πολύπειρου ανθρώπου της εστίασης που επικοινώνησε με τη σελίδα, κατέληξε να αναρωτιέται αν οι άνθρωποι που εισηγήθηκαν και αποφάσισαν έκαναν έστω το πιο απλό, να ρίξουν μια ματιά στο ημερολόγιό τους.

«Μα με την αγορά κλειστή λόγω Πάσχα πότε θα γίνουν οι προμήθειές μας για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στο άνοιγμα τη Δευτέρα του Πάσχα που ορίστηκε;», τέθηκε εύλογο το ερώτημα, αφού στην καλύτερη των περιπτώσεων οι προμήθειες θα γίνουν το αργότερο το μεσημέρι του Μ. Σάββατου, με την αγορά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη 5 Μαΐου, λόγω και της μεταφερόμενης αργίας της Πρωτομαγιάς!

Μάλλον κάποιοι θεωρούν πως τα καταστήματα ανοίγουν βάζοντας απλώς το κλειδί στην πόρτα, χώρια που προμήθειες τόσων ημερών θέλουν και ρευστότητα που δεν…

Μα ούτε τα αυτονόητα πια;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ