ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ – ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Με 2 αποφάσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ρυθμίζει τα της λειτουργίας των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων του δήμου πουτ θα υποδεχθούν από τη Δευτέρα μαθητές μετά τις σχετικές αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για την επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία. Οι αποφάσεις εκδόθηκαν με δεδομένο ότι κάποια από τα διδακτήρια του δήμου είχαν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.συνεχιστεί η δια ζώσης εκπαίδευση.

Η απόφαση για τα σχολεία α/βαθμιας

Στην απόφασή του για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία αναφέρονται τα εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

όλα τα διδακτήρια με χαρακτηρισμούς Α, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Όλα τα διδακτήρια με χαρακτηρισμό Β, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μετά την άρση επικινδυνότητας που έχει ολοκληρωθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σχολεία που αλλάζει η λειτουργία λόγω προβλημάτων

α) 12ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας – Να τεθεί σε λειτουργία βάρδιας για όσα τμήματα απαιτείται.

β) 22ο Δημοτικό Σχολείο – Κανονική λειτουργία μετά την αποκατάσταση των τουαλετών, όπου η εργασία θα ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

γ) 21ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας – Συστεγάζεται με το 39ο Νηπιαγωγείο. Να τεθούν σε λειτουργία βάρδιας για όσα τμήματα απαιτούνται και για τα δύο σχολεία.

δ) 55ο Νηπιαγωγείο – Μεταφορά των 155 μαθητών στον παραχωρηθέντα χώρο του Παιδ. Σταθμού στο ΑΤΑ που χρησιμοποιείται για τη στέγαση μαθητών του Νηπιαγωγείου από την αρχή της σχολ. χρονιάς κατά παραχώρηση από το Δήμο.

ε) 3ο Δημοτικό Λάρισας – να τεθεί σε λειτουργία βάρδιας για όσα τμήματα απαιτείται με τη χρήση και της αίθουσας του 55ου Νηπιαγωγείου.

στ) Δημοτικό Φαλάνης – να τεθεί σε λειτουργία βάρδιας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Φαλάνης για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

ζ) 6ο Νηπιαγωγείο Λάρισας – Είναι Α κατηγορίας μετά τον επανέλεγχο, και λειτουργεί κανονικά μέχρι τέλος της σχολικής χρονιάς στον ίδιο χώρο.

Η απόφαση για τα σχολεία β/βαθμιας

Στην απόφαση για τα Γυμνάσια αναφέρονται τα παρακάτω:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

όλα τα διδακτήρια με χαρακτηρισμούς Α, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Όλα τα διδακτήρια με χαρακτηρισμό Β, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μετά την άρση επικινδυνότητας που έχει ολοκληρωθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σχολεία που αλλάζει η λειτουργία λόγω προβλημάτων:

συνεχίζεται η μετεγκατάσταση του 2ου ΕΠΑΛ στο κτίριο του 3ου Γυμνασίου Λάρισας και να τεθεί σε λειτουργία βάρδιας με το 3ο Γυμνάσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ