ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αγωνιστικό κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 23 Μάη, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας και στην κινητοποίηση με μηχανοκίνητη πορεία που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας στην πλατεία του Στεφανοβικείου του Βόλου στις 30 Μάη, στις 11 το πρωί απηύθυναν η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, σωματεία και εκπρόσωποι φορέων, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Επιμελητήριο.

«Καλούμαστε να δώσουμε μια μαζική απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής, εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Δ. Παπαστεργίου, εστιάζοντας και στην παρουσία των αμερικανικών F-15 στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

«Η Ελλάδα μετατρέπεται σε πεδίο βολής με τις δεκάδες στρατιωτικές ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις», τόνισε η κ. Παπαστεργίου, ενώ οι ομιλητές απαίτησαν να καταργηθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις, να κλείσει η βάση της Σούδας και να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας.

«Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν. Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ», κατέληξαν οι διοργανωτές, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ