Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ

Η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου που υποστηρίζει ότι η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας υποβαθμίζει το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου

Θα περίμενε κανείς από μια νέα δημοτική αρχή η οποία καμαρώνει μάλιστα για το ανύπαρκτο έργο της, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου να το παρουσιάσει  στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ένα κατ’ εξοχήν πολιτικό όργανο και με αυτόν τον τρόπο να του δείξει και το σεβασμό που του αρμόζει, αλλά και να δεχθεί την κριτική των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αντ’ αυτού όμως ο κ. Γάτσας επιλέγει να πραγματοποιήσει εκδήλωση και να κάνει δημόσια μεν τον απολογισμό της διετίας, χωρίς Αντίλογο δε, αφού στην εκδήλωση αυτή όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις Γιάννης Πίνει Γιάννης κερνάει.

Η παράταξη Αλλάζουμε όταν διοικούσε τον Δήμο Ελασσόνας και αυτό θα πρέπει να το επισημάνουμε, σεβόμενη τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίαζε στο σώμα τον απολογισμό, χωρίς φόβο απέναντι στην όποια κριτική  και προχωρούσε διορθώνοντας τα λάθη και τις παραλείψεις.

Εκτός αν ο κ. Γάτσας θεωρεί εαυτόν αλάνθαστο σαν άλλος Πάπας.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Γάτσας κρύβεται από τις υπόλοιπες παρατάξεις γιατί δεν έχει έργο, γιατί όλα τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Δήμο Ελασσόνας έχουν τη δική μας σφραγίδα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχθεί στο μέσον της θητείας του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει με τους δημότες να αδημονούν για μια δημοτική αρχή με έργα και όχι λόγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ