ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Η κ. ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ

Παρέμβαση του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα της Δράσης Πολιτών

Διάβασα με ενδιαφέρον την πρόσφατη παρέμβαση της κ. Ρούλας Σουρλαντζή για την ονοματοδοσία και αρίθμηση των οδών στον Αμπελώνα. Να δηλώσω, λοιπόν , εκ των προτέρων ότι συμφωνώ μαζί της , αν και πρέπει να γνωρίζει ότι κρούει ανοιχτές θύρες, καθόσον ήδη στο προεκλογικό πρόγραμμα της Δράσης Πολιτών υπήρχε η δέσμευση υλοποίησης της δράσης ονοματοδοσίας και αρίθμησης των οδών του Αμπελώνα, κάτι που είχε ανακοινώσει και ο κ. Ροντούλης κατά την προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα.

Πρέπει , όμως , με την ευκαιρία αυτή να της θυμίσω την μη υλοποίηση του έργου των Αστικών Αναπλάσεων του Αμπελώνα από τη σημερινή δημοτική Αρχή του κ. Κόκουρα.

Καλά θα κάνει , λοιπόν , η κ. Σουρλαντζή να ασχολείται με τα μείζονα και όχι με τα ελάσσονα. Το μείζον για τον Αμπελώνα είναι το χαμένο έργο των Αστικών Αναπλάσεων και όχι η απλή ονοματοδοσία των δρόμων. Η αναπτυξιακή δυναμική του Αμπελώνα βρισκόταν μέσα στις Αστικές Αναπλάσεις και όχι στην αρίθμηση των δρόμων.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά η καλών προθέσεων κ. Σουρλαντζή . Εκτός κι αν θέλει να αποσιωπήσει δια της αμνησίας τις ανεπάρκειες της δημοτικής παράταξης του κ. Κόκουρα. Δυστυχώς, όμως , για την ίδια , οι Αμπελωνίτες βιώνουν στο πετσί τους και την εγκατάλειψη και την υπανάπτυξη και από τους σημερινούς διοικούντες και δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Αυτά, για να φρεσκάρετε την μνήμη σας, κ. Σουρλαντζή… και για να ασχολείστε με τα θέματα ουσίας και όχι με ανούσια ζητήματα απλών εντυπώσεων , που δεν έχουν καμία αναπτυξιακή διάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ