ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ανω κάτω είναι από χθες η “Συμπαράταξη Λαρισαίων” η παράταξη του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη εξαιτίας των αλλαγών που έγιναν στους αντιδημάρχους, αφού από κάποιους στην ομάδα θεωρήθηκε ως υπερίσχυση κάποιων συγκεκριμένων προσώπων που αποτελούν πλέον τον στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Καλογιάννη και τα οποία διαμορφώνουν καινούργια δεδομένα στους κόλπους της παράταξης.

Επιπλέον οι επιλογές θεωρήθηκαν από κάποιους ως αποδυνάμωση της συνιστώσας των ΠΑΣΟΚογενών που από την πρώτη στιγμή έδωσαν τη μάχη για τη νίκη της Συμπαράταξης τόσο το 2014 όσο και το 2019, αφού συγκεκριμένα πρόσωπα είναι πλέον εκτός του σχήματος διοίκησης ενώ κάποια άλλα δεν πήραν ποτέ θέση αντιδημάρχου και κάποια άλλα θεωρείται ότι υποβαθμίστηκαν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και με δεδομένες τις αντιδράσεις ο κ. Καλογιάννης συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας με θέμα τη χάραξη των στόχων της επόμενης διετίας και φυσικά με στόχο να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις και να δει πώς θα μπορέσει να ισορροπήσει για το επόμενο της θητείας αλλά και για την επόμενη ημέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ