Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟ 2009

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, όταν 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο. Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι δράστης εκείνης της δολοφονίας είναι ο 39χρονος που πριν από λίγες ημέρες είχε σκοτώσει την 75χρονηυ νονά του και πάλι στο Βόλο για να πάρει χρήματα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίασης της προ δωδεκαετίας δολοφονίας αφού το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον 39χρονο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονημένη 69χρονη έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της, ενώ το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Τραγικό σημείο στην υπόθεση είναι ότι ο δικηγόρος του 39χρονου στην υπόθεση του φόνου της νονάς του είναι ο γιός της δολοφονημένης το 2009.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ανακουφισμένος εμφανίζεται ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της μητέρας του, Νίκης, έστω και έπειτα από 12 χρόνια. Ο δικηγόρος που είχε την τραγική τύχη να υπερασπιστεί τον 39χρονο που προέκυψε ότι είναι και ο δολοφόνος της μητέρας του, ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τις αστυνομικές αρχές για την συγκλονιστική εξέλιξη των ερευνών και την διασταύρωση του DNA του 39χρονου με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία. Ο Γιάννης Μηλίνης είναι επιτέλους ήσυχος ότι ο δολοφόνος θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

δικηγόρος Βόλος
Ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης

Ο ίδιος όλο αυτά τα χρόνια ποτέ δεν σταμάτησε να εισφέρει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την πρόοδο των ερευνών σχετικά με την εξιχνίαση του εγκλήματος, που είχε βυθίσει στο πένθος το σπίτι του, στερώντας από την οικογένειά του το πολύτιμο στήριγμά της.

Σε δήλωσή του στον “Ταχυδρόμο“, ο δικηγόρος Γιάννης Μιλήνης επισημαίνει: “Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ