ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΡΝΑΕΙ… ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Επιμελητήριο Λάρισας, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης τοπικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις του, διοργανώνει την έκθεση “ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ” με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα του Νομού μας, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας, και πραγματοποιεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου έκθεση τοπικών προϊόντων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό για τρεις συνεχόμενες μέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή από τις 17:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ.

Είναι μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ