ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η κακοκαιρία “Διομήδης” δείχνει τα δόντια της και στο νομό Λάρισας όπου παρατηρούνται πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων είχαμε πτώσεις δένδρων τα οποία απομάκρυναν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στα διάφορα σημεία. Πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησε και σε άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια.

Πιο συγκεκριμένα από χθες το βράδυ βρίσκονται σε εξέλιξη διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές των δήμων Αγιάς, Ελασσόνας, Τεμπών και Τυρνάβου και συνεργεία τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ εργάοζνται για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση των βλαβών, χωρίς όμως μέχρι αυτή την ώρα να είναι δυνατή η πρόβλεψη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις βλάβες που είχαν σημειωθεί νωρίς το βράδυ της Δευτέρας έχουν ήδη αποκατασταθεί.

Παράλληλα λόγω του δυνατού ανέμου είχαμε πτώσεις δένδρων στην κοιλάδα των Τεμπών, στη Λάρισα στην οδό Βόλου και στην Αγιά ενώ απάντληση υδάτων έγινε σε περιπτώσεις στη Λάρισα και την Αγιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ