ΤΟ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Μετά τις ανησυχίες των αγροτών του Δήμου στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα σχετικά με την άρδευση των καλλιεργειών τους στην καινούρια περίοδο, κλιμάκιο των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ για ενημέρωση.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στα έργα υπογειοποίησης και αναβάθμισης των αγωγών, παρόλο που το έργο δημοπρατήθηκε από τον Μάη και ενώ οι εργασίες έπρεπε να έχουν αρχίσει με το τέλος της αρδευτικής περιόδου, αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Είναι εύλογη η ανησυχία των αγροτών, καθώς έχουμε φτάσει στο Φλεβάρη και δεν έχει μπει κανένα σκαπτικό μηχάνημα.

Το ερώτημα που μπαίνει από τους αγρότες και τη Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου είναι αν προλάβει να τελειώσει το έργο μέχρι τα μέσα Απρίλη που αρχίζει η αρδευτική περίοδος ή άλλη μια χρονιά θα πάει χαμένη για τους καλλιεργητές της περιοχής , οι οποίοι έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια μεγάλες μειώσεις στο εισόδημα τους λόγω χαμηλών τιμών, υψηλού κόστους παραγωγής και κακής διαχείρισης του νερού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πάρουν .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ