ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Ενόψει της διαμαρτυρίας των αγροτών στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λάρισας, ο πρ. βουλευτής και υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης, κ. Στέλιος Ροντούλης , επισκέφτηκε το αγροτικό μπλόκο στον Τύρναβο , εκπροσωπώντας και τη δημοτική παράταξη ” Δράση Πολιτών ” ως επικεφαλής της.

Στο μπλόκο ο κ. Ροντούλης συνομίλησε με τα στελέχη της Συντονιστικής και με τους παριστάμενους αγρότες , ενώ απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό , στον οποίο συνεχάρη τους αγρότες για την υπεύθυνη αγωνιστική τους διάθεση και για το δίκαιο των αιτημάτων που έχουν δημοσιοποιήσει και για τα οποία αγωνίζονται.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Ροντούλης δήλωσε :
“Οι αγρότες σήμερα δίνουν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για την επιβίωση των εκμεταλλεύσεων και των οικογενειών τους. Τα αιτήματα που διατυπώνουν είναι δίκαια και υλοποιήσιμα, αρκεί να υπάρχει και η δέουσα πολιτική βούληση για την ανάταξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας.

Η υπεύθυνη συμπεριφορά και στάση των αγροτών μας έχει κερδίσει τον σεβασμό και τη συμπαράσταση της κοινής γνώμης και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση , έτσι ώστε να δείξει κι αυτή τον ίδιο σεβασμό στην αντιμετώπιση του διαμαρτυρόμενου και χειμαζόμενου αγροτικού πληθυσμού.

Ως δημοτική παράταξη , δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους παραγωγούς του Τυρνάβου και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τους συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Ο αγώνας που γίνεται είναι αγώνας που αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Η βιωσιμότητα των αγροτών μας είναι προϋπόθεση επιβίωσης και ευστάθειας για το σύνολο της κοινωνίας μας “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ