ΝΕΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και οι οποίες διάφορες περιοχές του δήμου Τυρνάβου άγγιξαν τους -4° Κελσίου όπως είναι φυσικό προκάλεσαν και νέες ζημιές σε δενδροκαλλιέργειες που μπήκαν στο στάδιο της ανθοφορίας τις τελευταίες ημέρες και έδωσαν τη χαριστική βολή σε ότι είχε διασωθεί από τους διαδοχικούς παγετούς της προηγούμενης εβδομάδας.

Από το σημερινό παγετό χτυπήθηκαν καλλιέργειες ροδάκινων, βερίκοκων, νεκταρινιών, δαμάσκηνων και πρώιμων κερασιών, ενώ όπως τονίστηκε από εκπροσώπους των αγροτών δεν θα γίνει νέα αναγγελία ζημιάς αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία δήλωσης ζημιών για τους προηγούμενους παγετούς στην οποία θα δηλωθούν και οι νέες ζημιές.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το paidis.com σήμερα το πρωί καταγράφηκε -4° στον Αμπελώνα, -3° σε Δένδρα – Πλατανούλια, Τύρναβο, -3 έως -4° σε Δελέρια, Ροδιά και Αργυροπούλι.

Για τις επόμενες ημέρες ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και η χαμηλότερες θερμοκρασίες θα καταγραφούν το πρωί της Τρίτης και ίσως της Πέμπτης αλλά θα είναι κοντά στο μηδέν:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ