ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 62 ΤΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΚ Θεσσαλίας, για την απώλεια του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή

Θλίψη έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο του νομού και ειδικά της επαρχίας Φαρσάλων η είδηση του θανάτου του γνωστού αγροτοσυνδφικαλιστή από το Μ. Ευύδριο Θανάση Τσαλάοπουλου ο οποίος άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο γνωστός συνδικαλιστής μέχρι και σήμερα το πρωί δεχόταν ευχές στην προσωπική του σελίδα στο fb για τα προχθεσινά του γενέθλια.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο χωριό του.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θανάση Τσαλόπουλου εξέδωσε η Π.Α.Κ. στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί, την απροσδόκητη απώλεια του πολύ καλού μας φίλου, του αγροτοσυνδικαλιστή από το Μ. Ευύδριο Φαρσάλων, Θανάση Τσαλόπουλου.
Ο φίλος Θανάσης Τσαλόπουλος άφησε το δικό του αποτύπωμά στο αγροτικό κίνημα, συμμετέχοντας ενεργά όλα τα χρόνια της ζωής του, έχοντας «θητεύσει» πλάι στους αείμνηστους Γιάννη Πατάκη και Βαγγέλη Μπούτα, ενώ παράλληλα ήταν ενεργός στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρετώντας και τους δύο θεσμούς με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και να ευχηθούμε καλό παράδεισο!
Αντίο αγαπημένε μας Θανάση, θα είσαι πάντα στη σκέψη μας!”

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και από εμάς στο paidis.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ