ΝΕΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με νέο σύγχρονο φωτισμό τύπου led φωτίζεται ήδη μέρος της πόλης των Φαρσάλων, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η τοποθέτηση των προηγμένης τεχνολογίας φωτιστικών.
Πρόκειται για ένα έργο, το συνολικό τίμημα για την εκτέλεση του οποίου είναι 1.388.251,05 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση της σύμβασης θα γίνει με χρήση δεκαετούς διάρκειας δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ήδη τα νέα φωτιστικά έχουν τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία τις νυχτερινές ώρες σε αρκετά κεντρικά και περιφερειακά σημεία της πόλης, βελτιώνοντας εντυπωσιακά τις συνθήκες διαβίωσης για τους πολίτες.

Τις εργασίες τοποθέτησης επιθεώρησε την Τρίτη ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «η τοποθέτηση των φωτιστικών νέας τεχνολογίας led βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η λειτουργία τους ήδη σε τμήμα της πόλης, έχει αποσπάσει τα θετικά σχόλια των συμπολιτών μας. Γιατί τα νέα φωτιστικά έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την ορατότητα κατά τις νυχτερινές ώρες, δημιουργώντας πιο λειτουργικές συνθήκες, αλλά και αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Βέβαια, εξίσου σημαντικό είναι το όφελος που έχουμε ως δήμος από τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση χρημάτων που δαπανώνται γι’ αυτή, σε μία περίοδο όπου λόγω της ενεργειακής κρίσης, η οικονομία είναι το ζητούμενο.
Ευελπιστούμε σύντομα να προχωρήσουμε και σε νέα προμήθεια ώστε να επεκταθεί το δίκτυο φωτισμού με led λαμπτήρες και σε άλλα σημεία του δήμου μας».

ΤΟ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΡΓΟ

Αντικείμενο των τρεχουσών εργασιών είναι η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του Δημοτικού οδοφωτισμού, μέσω της αντικατάστασης συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Αναλυτικότερα, η παρούσα προμήθεια περιλαμβάνει:

Την προμήθεια και εγκατάσταση 1.374 φωτιστικών σωμάτων τύπου βραχίονα σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Την προμήθεια για αποθήκευση 27 φωτιστικών σωμάτων τύπου βραχίονα σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Την προμήθεια και εγκατάσταση 692 φωτιστικών σωμάτων κορυφής, σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Την προμήθεια για αποθήκευση 14 φωτιστικών σωμάτων κορυφής, σύγχρονης τεχνολογίας LED.

Την προμήθεια και εγκατάσταση 21 φωτιστικών σωμάτων τύπου μπάλας, σύγχρονης τεχνολογίας LED.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ