ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ… ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Επίθεση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών στο δήμαρχο Τυρνάβου για τη Φιλαρμονική

Η προσβλητική αντιμετώπιση, που είχαν οι εκτελεστές της Φιλαρμονικής από τη δημοτική Αρχή του κ. Κόκουρα , μας έχει λυπήσει ιδιαίτερα.
Όπως πληροφορηθήκαμε από στελέχη της Φιλαρμονικής, δεν υπήρξε, μολονότι ζητήθηκε αρμοδίως, η παραμικρή οικονομική συνδρομή του Δήμου για τη μετάβαση της Φιλαρμονικής στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, επ’ ευκαιρία των τιμητικών εκδηλώσεων που γίνονται για το ιστορικό γεγονός της Ηρωικής Εξόδου, που τόσα πρόσφερε στο αγωνιζόμενο για την ανεξαρτησία του ελληνικό Έθνος, κατά την Επανάσταση του 1821.

Η Φιλαρμονική μας, με την εξαιρετική της παρουσία, υπήρξε άξιος πρεσβευτής του Δήμου Τυρνάβου και, όπως μάθαμε , απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους υπολοίπους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις. Δυστυχώς, όμως, η δημοτική Αρχή, για πολλοστή φορά, δεν μπόρεσε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και…δήλωσε απλώς απούσα, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει χρόνια τώρα.

Η προσβλητική αυτή συμπεριφορά του κ. Κόκουρα δεν πρέπει, όμως, να πτοεί τους εκτελεστές της Φιλαρμονικής μας. Αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι απολαμβάνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των δημοτών, καθώς η τοπική κοινωνία γνωρίζει την προσφορά τους στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου μας.

Όσον αφορά στη δημοτική Αρχή, αρκεί ένα τελικό σχόλιο : πηγαίνουν από το κακό…στο χειρότερο , προσβάλλοντας την Παράδοση, τον Πολιτισμό και την Ιστορία του τόπου μας. Η διπλή προσβολή που ο κ. Κόκουρας εξαπέλυσε εναντίον της Φιλαρμονικής, δηλαδή η βίαια μετακίνησή της από την φυσική της έδρα και η άρνηση ανάληψης του κόστους μετάβασης της στο Μεσολόγγι, θα γυρίσει μπούμερανγκ σ αυτόν και στην παράταξή του.

Ο καιρός γαρ εγγύς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ