ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!

Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης για την άνοδο της Θύελλας Ελάτειας: 

Ο Δήμος Τεμπών και προσωπικά ο Γιώργος Μανώλης εδώ και χρόνια έχει σταθεί στην προσπάθεια της ομάδας ενισχύοντας την με κάθε τρόπο. Η Θύελλα, η ομάδα σύμβολο του μικρού χωριού Ελάτειας, πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου μία αγωνιστική πριν το φινάλε του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Στο μήνυμά του, για την μεγάλη επιτυχία της Θύελλας Ελάτειας, ο δήμαρχος Τεμπών αναφέρει:

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, που σηματοδοτεί την άνοδο της ιστορικής Θύελλας Ελάτειας στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΛ, πλημμυρίζει με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό της Ελάτειας και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα, αποδεικνύει, ότι και στο ποδόσφαιρο, η μεθοδικότητα, η οργανωμένη και συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες και διακρίσεις.

Συγχαίρω θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας για την Θύελλα μας. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους φιλάθλους και όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο. Στο Δήμο Τεμπών δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας, προκειμένου να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ