ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΙΛΕΛΕΡ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΝΑΝΟΥΛΗ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Την αμέριστη στήριξή τους στον δημοτικό σύμβουλο, Φάνη Νανούλη, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ενωμένο Κιλελέρ», με αφορμή τη δικαστική προσφυγή του, για παράβαση καθήκοντος, κατά του δημάρχου Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλου, και του κ. Αχιλλέα Χατζούλη.

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: « Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας δηλώνουμε, ρητά και κατηγορηματικά, ότι είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, Φάνη Νανούλη και στηρίζουμε οποιαδήποτε ενέργεια εδράζεται στη νομιμότητα και την υπεράσπιση του δικαίου. Ο Φάνης Νανούλης δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί ηθικά για το ζήτημα του ελλείμματος του 2014 στο ταμείο του Πολιτιστικού Οργανισμού και την Μουσικής Σχολής του Δήμου Κιλελέρ.

Είναι, δε, σε όλους γνωστό ότι υπηρέτησε με ήθος, ευσυνειδησία και φιλότιμο τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου μας καταφέρνοντας να αναβαθμίσει τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή για την Αυτοδιοίκηση. Με τη σεμνότητά του κέρδισε τη συμπάθεια και την εκτίμηση των δημοτών μας, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος το 2019. Μία εκλογή που ήρθε ως επιστέγασμα της εμπιστοσύνης των δημοτών μας παρότι βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου για το έλλειμμα.

Είμαστε στο πλευρό του και υποστηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμά του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του, όσο και αν αυτό ενοχλεί τη δημοτική αρχή Κιλελέρ. Μας προξενεί, ωστόσο, αλγεινή εντύπωση ότι ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θ. Νασιακόπουλος «ξέχασε» να ενημερώσει τους δημότες μας, κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του, ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του ελλείμματος επιστράφηκαν από συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο, χωρίς να υπάρξει κάποια εμπλοκή των δύο δημοτικών συμβούλων, που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για τη υπόθεση. Ως παράταξη έχουμε απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα περιμένουμε, πλέον, την κρίση των λειτουργών της ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ