ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μια υπέροχη μουσική βραδιά που ήλθε να απαντήσει στον πολιτιστικό χειμώνα που βιώνει η περιοχή, διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης η νέα διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα που δείχνει αποφασισμένη να βάλει τη δική της σφραγίδα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Την χθεσινή εκδήλωση απόλαυσαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής ενδεικτικό της ανάγκης που έχει ο κόσμος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και γιόρτασαν όλοι μαζί την Ημέρα Μουσικής & το Θερινό Ηλιοστάσιο!

Την ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού “ο Αμπελώνας”, και οι εξαιρετικοί Μουσικοί Ευγενία Μαμανού και Θεμης Σαμαντζής!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του Δήμου Τυρνάβου, η Πρόεδρος και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα, Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων πολιτιστικής -κοινωνικής προσφοράς Αμπελώνα, η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου, η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου, η Πρόεδρος και Μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. του Συλλόγου που τιμήθηκαν από τη νέα διοίκηση, μέλη του συλλόγου και πολλοί κάτοικοι του Αμπελώνα και της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ