ΣΤΙΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στην κεντρική Πλατεία Καλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Αναγέννηση Καλοχωρίου».

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Σαΐτης, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα στην ομάδα και υποσχέθηκε πως θα φροντίσει πάντοτε η «Αναγέννηση Καλοχωρίου» να έχει ουσιαστικό λόγο στα αθλητικά δρώμενα. Στη συνέχεια, έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη στον Καλοχωρίτη γιατρό Γιάννη Έξαρχο, για την πολυετή προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση ομόρφυναν με τους χορούς τους τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Καλοχωρίου και του φιλοξενούμενου Μορφωτικού Συλλόγου Δρυμού Ελασσόνας.

Εκεί, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και στον σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε τα εξής:

«Βρισκόμαστε απόψε, στην Κοινότητα Καλοχωρίου, για να συναντήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, την «Αναγέννηση Καλοχωρίου» και να μοιραστούμε στιγμές με όλους τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους κατοίκους της περιοχής, στηρίζοντας την προσπάθειά τους να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Θέλω να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο της «Αναγέννησης Καλοχωρίου», τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, που παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων χρόνων, διατήρησαν την ποδοσφαιρική ομάδα και συμμετείχαν στο τοπικό πρωτάθλημα

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, στηρίζοντας τον αθλητισμό και ως δημοτική Αρχή αυτό το κάνουμε πράξη. Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στηρίζουμε οικονομικά τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν και να στρέψουν το ενδιαφέρον των νέων στον αθλητισμό που είναι πηγή ζωής».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός σύμβουλος Καλοχωρίου κ. Δημήτρης Λάζος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέσσωνος Γιάννης Σακκαβός, ο επιχειρηματίας Ελευθέριος Σαΐτης,Ο παρατηρητής διαιτησίας Κώστας Κουρδής,καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας του Καλοχωρίου κ. Αποστόλης Έξαρχος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μανώλης μετέβη στον Πυργετό και παρευρέθηκε στην χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Αναγέννηση Πυργετού».
Στο δημοτικό γήπεδο Πυργετού «ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ» παραβρέθηκαν φίλοι της ομάδας, κάθε ηλικίας, όπου μαζί με τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τιμώντας αφενός τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και αφετέρου συμβάλλοντας οικονομικά στην κοινή προσπάθεια όλων να διατηρηθεί και να προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Μαλλιάρας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση και τη στήριξη γενικά που παρέχει στην ομάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, που στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε μεταξύ άλλων πως η προσπάθεια διοίκησης, ποδοσφαιριστών και προπονητή είναι αξιέπαινη, διότι παρά τις δυσκολίες των καιρών κατάφεραν να διατηρήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα. Ως δημοτική Αρχή, θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Παρών, επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ζαρδούκας, ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πυργετού Μιχάλης Ρούπας και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Σωτηρίου, καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Ραψάνης Στέλιος Παζάρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ