ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δείτε τί αναφέρει

1. Παραδόθηκε στο Δήμο Λαρισαίων η οριστική μελέτη για την αναστύλωση των κτιρίων (παλιών αποθηκών) του ΕΘΙΑΓΕ. Η μελέτη παρουσιάστηκε την προηγούμενη Δευτέρα, σε στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων και υπηρεσιακών στελεχών, παρόντος του δημάρχου Απ. Καλογιάννη.

Η μελέτη προσεγγίζει την αναστύλωση και επανάχρηση των παλιών αποθηκών, δημιουργώντας έτσι ένα πολιτιστικό χωριό, στην έκταση του ΕΘΙΑΓΕ.

Υπενθυμίζεται για όσους τυχόν ξεχνούν πως επι δημοτικής αρχής Απ. Καλογιάννη, έγινε η παραχώρηση 220 στρεμμάτων στο Δήμο Λαρισαίων, από τους φορείς του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επι δημοτικής αρχής Καλογιάννη προκηρύχθηκε και ολοκληρώθηκε ο Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την αναμόρφωση του χώρου και επι δημοτικής αρχής Καλογιάννη παραδίδεται η πρώτη μελέτη. Επόμενο βήμα είναι η εξεύρεση χρηματοδοτικού προγράμματος για την υλοποίηση των έργων που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 15 εκατ. ευρώ.

2. Στο Προσκήνιο Πολιτισμού τα έργα συνεχίζονται κανονικά, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και προκύπτουν εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Δήμος παρεμβαίνει για τη διαμόρφωση του θεάτρου, σε ένα κτίριο που το κέλυφός του ολοκληρώθηκε πριν αρκετά χρόνια.

Αυτά για όσους δεν γνωρίζουν ή ξεχνούν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ