ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Με αφορμή το «ερώτημα» των ΣΥΝΕΚ και την ανακοίνωσή τους με θέμα «τί θέλει να κρύψει η ΔΑΚΕ», προκειμένου να σχηματίσουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες ολοκληρωμένη άποψη, σας παραθέτουμε όλη την σειρά των σχετικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν οι Παρατάξεις του Δ.Σ της ΕΛΜΕ.

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι παρατάξεις και τα οποία απέστειλε η ΔΑΚΕ θέλοντας όπως σημειώνει να βγουν όλα στο φως:

Παρ, 4 Νοε 2022, 19:43 ο χρήστης _ _ _ _ έγραψε:

Συνάδελφοι, ως ΑΣΕ προτείνουμε αύριο να καταθέσουμε έγγραφο αίτημα ως σωματείο προς την εφορευτική και την Δ/νση Εκπ/σης για παροχή στοιχείων στο σωματείο (το επισυνάπτουμε) Αν συμφωνείτε, στείλτε ένα ΟΚ σήμερα (το συντομότερο δυνατό), ώστε να βρεθούμε αύριο και να το καταθέσουμε.

Παρ, 4 Νοε, 2022 στις 20:13, ο χρήστης _ _ _ _ έγραψε:
Οκ από Αγωνιστική Παρέμβαση

Παρ, 4 Νοε 2022, 21:46 ο χρήστης _ _ _ _ έγραψε:
Ως Παράταξη λειτουργούμε πάντα θεσμικά και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις οδηγίες της ΟΛΜΕ. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα πιστεύουμε ότι δεν εντάσσεται στο πλαίσιο που αναφέραμε και έχει μόνο παρελκυστικό στόχο ,που εντάσσεται προφανώς στη γνωστή προσπάθεια για μικροκομματική εκμετάλλευση όλων των θεμάτων από τις Παρατάξεις της αριστεράς, δηλώνουμε ότι δεν συμμετέχουμε στην δια περιφοράς συζήτηση του θέματος. Απέχουμε λοιπόν και επικαλούμαστε το καταστατικό του Σωματείου μας. Μπορείτε φυσικά όπως γνωρίζετε ,μεμονωμένα ως Παρατάξεις να κάνετε οποιοδήποτε αίτημα προς οποιονδήποτε .
ΔΑΚΕ

από _ _ _ _ _:

Έχει πάρει απόφαση η ΟΛΜΕ να μη ζητηθούν οι καταστάσεις; Τι είναι αυτά που λέτε; Σε τι διαφωνείτε ακριβώς από όσα αναφέρει το αίτημα;

ΣΥΝΕΚ

Παρ, 4 Νοε, 2022 στις 23:05, ο χρήστης _ _ _ _  έγραψε:
Μιλάμε για τον ορισμό του κυβερνητικού συνδικαλισμού, παράταξη του ΔΣ (ΔΑΚΕ) να σαμποτάρει το αίτημα της πλειοψηφίας του ΔΣ να ενημερωθεί για στοιχεία που αφορούν την εκλογική διαδικασία. Και εις ανώτερα!

Σάβ, 5 Νοε, 2022 στις 7:30, ο χρήστης _ _ _ _ έγραψε:
Η ΑΣΕ – ΚΚΕ , ο ορισμός του κομματικού συνδικαλισμού, είναι η τελευταία παράταξη που μπορεί να προσποιείται ότι παραδιδει μαθήματα δημοκρατίας . Είναι γνωστό σε όλους ότι υπηρετεί πιστά ιδεολογία, που ουδεμία σχέση έχει με πλουραλισμό απόψεων και με ελεύθερες δημοκρατικές διαδικασίες . Πάντα λειτουργεί συντεταγμένα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές του κκε . Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι όπως λέει ο Λαός .
Η ΔΑΚΕ έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολύ καιρό με ανακοινώσεις της τόσο στους συναδέλφους όσο και στην κοινωνία μέσω των ΜΜΕ , ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει το Σωματείο ορμητήριο ανελεύθερων , εντεταλμένων, κομματικών θέσεων. Βάζουμε τέλος στην ανοχή της κοινωνίας στο παράλογο. Παρατράβηξε αρκετά αυτή η κακόγουστη υπονομευτική φάρσα στη Δημοκρατία !
Στις εκλογές συμμετέχουμε σύμφωνα και με την απόφαση της ΟΛΜΕ , έχοντας γνωστοποιήσει στους συναδέλφους τις θέσεις και τις επιφυλάξεις μας , που ουδεμία σχέση έχουν φυσικά με το αδιάβλητο της διαδικασίας και αποκαθιστούμε τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές λειτουργίες στα Υ.Σ . Δεν χαρίζουμε στο ΥΠΑΙΘ το δικαίωμά μας να προστατεύουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισές μας από τις αυθαιρεσίες της εκάστοτε εξουσίας !
Όλοι κρινόμαστε στη Δημοκρατία που εμείς υπηρετούμε !
ΔΑΚΕ

Σάβ, 5 Νοε, 2022 στις 8:08 _ _ _ _
Όσον αφορά στην ερώτηση των ΣΥΝΕΚ αν έχει πάρει απόφαση η ΟΛΜΕ να μην ζητηθούν οι καταστάσεις κλπ , ρωτάμε κι εμείς απ τη μεριά μας ,υπάρχει κάποιο σχετικό έγγραφο της ΟΛΜΕ και δεν το ξέρουμε ; Έχει κάποια σχέση το έγγραφο που διακίνησε η ΑΣΕ -ΚΚΕ πανελλαδικά με οποιοδήποτε έγγραφο της ΟΛΜΕ ?
Είναι αυτονόητο ότι ως Παράταξη θεσμικά θα υπογράψουμε κάθε σχετικό έγγραφο για έλεγχο, εφόσον θα αποτελεί απόφαση της Ομοσπονδίας. Μας ενδιαφέρει πάντα η ουσία κι όχι οι μεγαλοστομίες και η δημιουργία κούφιων εντυπώσεων !
Άρα το ” τί είναι αυτά που λέτε κλπ” που μας απευθύνατε, να τα πείτε αλλού κι όχι σε εμάς συνάδελφοι των ΣΥΝΕΚ , αφού πρώτα τα βρείτε μεταξύ σας για το τί θα κάνετε τελικά σ αυτές τις εκλογές …
ΔΑΚΕ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ