Εκλέγει νέα Εκτελεστική Γραμματεία η ΔΑΚΕ δημόσιου τομέα στη Λάρισα

Η ανακοίνωση της απερχόμενης Ε.Γ. της οργάνωσης

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Νομού Λάρισας συμπληρώνει ένα χρόνο από τότε που συστάθηκε και αποφασίσθηκε ένα καινούργιο ξεκίνημα με διάθεση αγωνιστική και με στοχοπροσήλωση στην εύρυθμη λειτουργία όλων των ΔΑΚΕ του Νομού Λάρισας.

Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο λειτουργήσαμε με συλλογικότητα και όντας σε αγαστή συνεργασία με όλες τις πρωτοβάθμιες ΔΑΚΕ.

Εστιάσαμε την προσπάθεια μας στις εκλογές των σωματείων και στην ανασύνταξη ανενεργών ΔΑΚΕ με άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα.
Είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε νίκες σε όλους τους Συλλόγους και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ του Νομού Λάρισας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη και τα μέλη μας.

Συνιστά μεγάλη ευθύνη αλλά και τιμή για μας το γεγονός ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Νομού Λάρισας αποτελεί την τρίτη σε αριθμό ΔΑΚΕ σε όλη τη χώρα!

Με τη συμπλήρωση λοιπόν ενός χρόνου προχωράμε σε απολογισμό έργου και εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Νομού Λάρισας και καλούμε όλα τους εκλέκτορες να προσέλθουν στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου από ώρες 18:00 έως 21:00 σε αίθουσα της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας και με μαζικότητα, υπευθυνότητα και πνεύμα συνεργασίας να πορευθούμε στην επόμενη μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ