Αθ. Μαμάκος: Ο Δήμος Λαρισαίων διατηρεί ανεξέλεγκτη χωματερή δίπλα σε δάσος και νοσοκομείο.

Ο Δήμος Λαρισαίων, που κατά καιρούς επαίρεται για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και μόλις χθες ανακοίνωνε νέα δενδροφύτευση στο πάρκο των Χρωμάτων και στην οδό Σαρίμβεη, διατηρεί παράνομη «χωματερή» λίγο έξω από την πόλη και σε απόσταση αναπνοής από το πνεύμονα πρασίνου του Μεζούρλου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αψηφώντας κάθε εθνική και κοινoτική νομοθεσία και μάλιστα εν κρυπτώ, οι υπηρεσίες του Δήμου, προφανώς κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας, εναποθέτουν στο σημείο κομμένα κλαδιά, ενώ παραμένει άγνωστο αν είναι τα μόνα υλικά που θάβονται εκεί.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Αντί να θρυμματιστούν ή να ταφούν στο ΧΥΤΑ ή ακόμη και να διερευνηθεί η πώλησή τους αποκομίζοντας όφελος για το Δήμο, η Δημοτική Αρχή επιλέγει την οδό της προχειρότητας και της παρανομίας, επιδεικνύοντας μνημειώδη υποκρισία.

Θυμίζω επίσης πως είναι ο Δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης που κατέχει το αξίωμα του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην περιοχή μας!
Πόση ειρωνεία! Για μια ακόμη φορά ο κ. Καλογιάννης εκθέτει το αξίωμά του, αλλά και την πόλη, εγείροντας ερωτηματικά για τις ευθύνες που πηγάζουν από αυτές τις συμπεριφορές.

Ίσως κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στο Δήμαρχο Λαρισαίων πως η πόλη δεν είναι «τσιφλίκι» του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ