ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ

Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (πλην Λαϊκής Συσπείρωσης) για το Πάρκο των Ευχών που ξεκινά να λειτουργεί σήμερα

Είτε από προχειρότητα, είτε από ανικανότητα, είτε ακόμη και από ενδεχόμενο δόλο, η Δημοτική Αρχή Λάρισας, αφού έλαβε όλες τις αποφάσεις για το σύνολο των ενεργειών και των οικονομικών συναλλαγών για το Πάρκο των Ευχών, κατόπιν εορτής, μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη λειτουργίας του, ζήτησε τη σύσταση επιτροπής, η οποία υποτίθεται πως θα επέβλεπε, όλα όσα έχουν ήδη αποφασιστεί από τον κ. Καλογιάννη και τους συνεργάτες του!

Προφανής στόχος η εκ των υστέρων νομιμοποίηση μίας διαδικασίας που εγείρει  τεράστια ηθικά αλλά και ουσιαστικά ζητήματα!

Και προφανώς κρυπτόμενη πίσω από το θεσμικό πλαίσιο, μετά από δύο αναβληθείσες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα επιχείρησε να συστήσει την επιτροπή με μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς δηλαδή τη στοιχειώδη δημοκρατική νομιμοποίηση! Τελικά αποφασίσθηκε να μη συσταθεί  καμία επιτροπή και για αυτό χρειάστηκαν τρεις έκτακτες και κατεπείγουσες συνεδριάσεις!!! Αυτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά συνιστά θεσμική εκτροπή και ηθικό ολίσθημα.

Δεν μπορεί ο κ. Καλογιάννης πίσω από τα εορταστικά φώτα να κινείται στο σκοτάδι της αδιαφάνειας. Τον καλούμε να θυμηθεί τον εαυτό του, όταν ήταν στην αντιπολίτευση και στηλίτευε με ηχηρό τρόπο τις απευθείας αναθέσεις.

Θανάσης Μαμάκος        Λάρισα Μπροστά

Παναγιώτης Γούλας       Πρωτοβουλία Αξιών

Νίκος Γαμβρούλας         Ορμή Ανανέωσης

Οδυσσέας Μπόρος        Λαρισαίων Κοινόν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ