ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΚ;

Ξένο σώμα είναι όπως όλα δείχνουν οι ΣΥΝΕΚ Λάρισας για τα κεντρικά όργανα της παράταξης, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η παράταξη ζήτησε από τους Λαρισαίους να μην χρησιμοποιούν από εδώ και στο εξής το όνομα ΣΥΝΕΚ και τα σύμβολα της παράταξης, για τη στάση τους στις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

Το θέμα όπως είναι φυσικό προκάλεσε τριγμούς στους κόλπους της παράταξης στη Λάρισα και μάλιστα έφτασε να συζητηθεί σε συνεδρίαση κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πριν από λίγες ημέρες παρουσία και κεντρικών στελεχών του κόμματος.

Οπως μαθαίνουμε η συνέλευση κατέληξε στο να εκδώσει ένα κείμενο, το οποίο δεν διαβάστηκε στη σύσκεψη, με το οποίο εκφράζει τις διαφωνίες του κόμματος στην αποβολή των Λαρισαίων συνδικαλιστών από τις ΣΥΝΕΚ, έστω και αν το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τη συνδικαλιστική παράταξη.

Το αν τελικά οι κεντρικές ΣΥΝΕΚ επιμείνουν στην απόφαση για αποβολή των Λαρισαίων δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και δεν μένει παρά να δούμε τί θα γίνει στις εκλογές της ΕΛΜΕ μέσα στο μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ