ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα επισκεφθήκαμε στις 23 Δεκεμβρίου το Λύκειο και Γυμνάσιο Αμπελώνα εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και θέλοντας να υπογραμμίσουμε την βούληση του Συλλόγου μας,ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους σε οτιδήποτε μας χρειαστούν!

Κατά την επίσκεψή μας είχαμε την χαρά να προσφέρουμε βιβλία για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης του Λυκείου και ενα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και μερικά βιβλία για τις διδακτικές ανάγκες και τη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου.

Όλοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων μας υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά! Τα παιδιά μας -οι μαθητές του Γυμνασίου-μας συγκίνησαν ιδιαίτερα με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που περίμεναν να μας πουν και την όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ακολούθησε!

Αυτή ήταν η πρώτη απο τις επισκέψεις που έχει προγραμματίσει το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και θα ακολουθήσουν και άλλες σ’όλα τα σχολεία – Νηπιαγωγεία και Δημοτικά – του Αμπελώνα.

Κλείνοντας στέλνουμε σε όλους τις πιο θερμες ευχές μας για Καλές Γιορτές με ζεστές ψυχές γεμάτες με αγάπη και αίσθημα προσφοράς στους συνανθρώπους μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ