ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΗ: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Δήλωση της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τεμπών από τον τόπο της τραγωδίας

Στο τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών και υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Μαρία Κωστή, συνοδεία στελεχών του κόμματος.

Η κατάσταση απερίγραπτη, ίσως μοναδική στα χρονικά των σιδηροδρομικών ατυχημάτων, όπως λένε οι ειδικοί, με τεράστια ευθύνη όλων, κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) και “επενδυτών”, που διαχρονικά εμπλέκονται στην υπόθεση ΟΣΕ, με την μετατροπή του σε ιδιωτική επιχείρηση.

Η προσπάθεια απόδοσης των ευθυνών σε λάθος, ενός και μόνου ανθρώπου, πέφτει στο κενό, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ , η όπως αλλιώς έχει μετονομαστεί σήμερα, εδώ και πολύ καιρό προειδοποιούσαν, με δημόσια επιστολή τους, για τις τρομερές ελλείψεις, στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων και για το κίνδυνο πρόκλησης μεγάλου δυστυχήματος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, εκφράζει την βαθιά οδύνη της για την απώλεια τόσων ανθρώπων, στέλνοντας θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Το “έγκλημα” ζητάει τιμωρία, όλων όσων μετατρέπουν τις ζωές μας σε κόλαση και πρέπει όλοι να πληρώσουν ακριβά!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ