ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ κ. ΑΜΑΡΙ;

Δήλωση του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα

Με χαμόγελο παρακολουθώ τις προεκλογικές δήθεν αγωνίες του κ. Αμάρι για την ιδιωτικοποίηση του νερού .

Βγάζει και φωτογραφίες με υπαλλήλους της ΔΕΥΑΤ, για να μας πείσει ότι θέλει να εναντιωθεί στην επιχειρούμενη από την Κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση του νερού.

Προσωπικά, όμως, θέλω να του θυμίσω τις φωτογραφίες των επιθέσεων που δέχονταν διαμαρτυρόμενοι Αμπελωνίτες για το θέμα του νερού από την δημοτική Αρχή που τότε υπηρετούσε ο κ. Αμάρι.

Πού ήταν τότε κρυμμένος ο κ. Αμάρι ; Γιατί δεν είχε και τότε τις αγωνίες που σήμερα εκφράζει ; Γιατί δεχόταν αδιαμαρτύρητα τις ύβρεις και τις επιθέσεις που η τότε Παράταξή του εξαπέλυε εναντίον των Αμπελωνιτών που έκαναν έναν δίκαιο αγώνα για το αγαθό του νερού ;

Ελπίζω τώρα να κατάλαβε το τότε μεγάλο σφάλμα που έκανε και να μετάνιωσε ειλικρινά. Αν και δεν το πιστεύω , καθώς τώρα θεωρώ ότι κόπτεται και φωνάζει για το νερό μάλλον υποκριτικά , επειδή δηλαδή πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και θέλει να εκλεγεί δήμαρχος.

Λάθεψε, όμως. Οι πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα οι Αμπελωνίτες έχουν και κρίση και μνήμη.

Ας κάνει στις πλάτες άλλων τον ηθοποιό.
Εμείς ξέρουμε…

Υ.Γ. : Αν και ανήκω στη “Δράση Πολιτών” δεν ενημέρωσα την Παράταξή μου για την παρούσα ανακοίνωση, για την οποία και αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη της δημοσίευσης. Ενεργώ μόνο ως Τοπικός Σύμβουλος του Αμπελώνα και θέλω μόνο να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μου γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, για να μην κάνουν κάποιοι πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες τους, θεωρώντας ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ