ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΚΑΣ

Την πόλη της Ελασσόνας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Πέκας.
Ο κ. Πέκας συναντήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Ελασσόνας με τοπικά στελέχη του κόμματος, συνοδευόμενος από τον συντονιστή της ΟΜ Ελασσόνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Μπίκια και από τον επίσης υποψήφιο βουλευτή, Γιάννη Καριπίδη, διαπιστώνοντας και ίδιος την εξαιρετική δουλειά που κάνει το σύνολο των μελών στην περιοχή.

Ο Απόστολος Πέκας, παρακολούθησε μετέπειτα την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Προβατοτρόφων Φυλής Χίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Ελασσόνας, με θέμα την γενετική βελτίωση των προβάτων της φυλής Χίου, στην οποία δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στο πως η γνώση μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής με παράλληλη μείωση του κόστους.

Στη συνέχεια, ο Λαρισαίος Πολιτικός Μηχανικός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα και τους Αντιδημάρχους κ. κ. Δημήτρη Καρανίκα και Γιάννη Καριπίδη, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της ΟΜ Ελασσόνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Μπίκια. Κύρια θέματα της συζήτησης τα τοπικά προβλήματα, η κουλτούρα συνεργασίας που πρέπει να διαμορφωθεί από τις προοδευτικές δυνάμεις με φωτεινό παράδειγμα το εγχείρημα της Ελασσόνας, και η αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη της Ελασσόνας, ο κ. Πέκας ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις τοπικής επιχείρησης κατασκευής επίπλων, η οποία μετράει τρεις γενιές ζωής, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργεί η υφιστάμενη ενεργειακή κρίση στη χώρα σε συνδυασμό με την μηδενική στήριξη των επιχειρήσεων από πλευράς κυβέρνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ