ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ»

Δείτε το κάλεσμα των διοργανωτών

Αυτό το Πάσχα, όλοι μαζί ας βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια της Λάρισας να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία: γιατί τη χρειάζονται, την αξίζουν και τους την οφείλουμε!Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου), η Plus2feet, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της κατασκευής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα από το 2015, η Κοιν.Σ.Επ. «Ασπίδα» Περιβάλλον – Ανθρωποι – Ζώα, η φιλοζωική ομάδα εθελοντών Αδέσποτα Ζώα Λάρισας, το pet shop «Οφηλία», το γυμναστήριο «Flex&Fit» και το κατάστημα παιδικών ρούχων Grammy, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις πασχαλινές δράσεις που συνδιοργανώνουν στη Λάρισα, με σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδεσποτάκια της πόλης.

Οι δράσεις είναι οι εξής:

Bazaar: Θα πραγματοποιηθεί από Μ. Τρίτη (11 Απριλίου) μέχρι και Μ. Παρασκευή (14 Απριλίου) έξω από το pet shop Οφηλία, στην περιοχή του Αγίου Αχιλλίου (Καλλιθέας 5).

Στο bazaar θα βρείτε μπλούζες με πρωτότυπα σχέδια της Plus2feet, καθώς και είδη δώρων. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις βασικές ανάγκες των αδέσποτων της Λάρισας, αλλά και για προσφορά δωρεάν αναπηρικών αμαξιδίων σε τρία σωματεία της Θεσσαλίας.

Σκυλο – αντάμωμα: Θα γίνει την Μ. Τρίτη στις 6 το απόγευμα. Σημείο συνάντησης, η κύρια είσοδος του Αλκαζάρ, κοντά στο κηποθέατρο. Ελάτε με τα αναπηράκια σας και τα αμαξίδιά τους, αλλά και τα τετραποδάκια σας να κάνουμε τη μεγαλύτερη και πιο απολαυστική βόλτα που έχει γίνει ποτέ – υπό την επίβλεψη έμπειρης εκπαιδεύτριας -, σε μια μαγευτική περιοχή, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε από κοντά, να διασκεδάσουμε με τους τετράποδους φίλους μας και να βοηθήσουμε όλα αυτά τα πλάσματα, που μας έχουν ανάγκη!

Στοιχεί επικοινωνίας: Τηλέφωνα: 6973200342, 6945824117
Ασπίδα Κοιν.ΣΕΠ περιβάλλον-άνθρωποι-ζώα
Οφηλία Pet Shop – Grooming Salon

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ