ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Σε πολυπληθές ακροατήριο στα Φάρσαλα μίλησε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω καλά. Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε συνεργαστεί, έχουμε δουλέψει για το καλό της επαρχίας Φαρσάλων, από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στην αυτοδιοίκηση. Μαζί έχουμε σκύψει πάνω από τα προβλήματα, τις ελλείψεις, μαζί έχουμε επικεντρωθεί στις λύσεις και στις δυνατότητες της περιοχής, μαζί έχουμε υλοποιήσει έργα.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε και τα επόμενα βήματα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ με επιμονή και καθημερινή δουλειά, μένοντας πάντα δίπλα σας», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός βρέθηκε στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και είχε την ευκαιρία να έχει έναν εξαιρετικά δυναμικό διάλογο με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, κ.Μάκη Εσκίογλου, με τον οποίο συζήτησαν για τις εκλογές, αλλά και τα θέματα που απασχολούν τα Φάρσαλα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ανταπόκριση των Φαρσαλινών στο κάλεσμα της κ.Καραλαριώτου σε αυτή την ανοιχτή συζήτηση ήταν εντυπωσιακή.

«Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, στη χώρα μας βιώνουμε διαδοχικές και πρωτόγνωρες κρίσεις. Γνωρίζω πολύ καλά την τεράστια πίεση που δέχθηκε η οικονομία μας, οι επιχειρήσεις μας, τα νοικοκυριά , τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας από το κυμα της παγκόσμιας ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης .

Είναι επίσης αλήθεια, ότι, η Κυβέρνηση, παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα όρθια. Μπορούν, όμως, και πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Μπροστά μας έχουμε 22 δισ. ευρώ από τη νέα ΚΑΠ και το Ταμείο Ανάκαμψης για τον πρωτογενή τομέα. Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τους πόρους αυτούς για την ενίσχυση του εισοδήματος στις αγροτικές μας περιοχές -και τα Φάρσαλα είναι τροφοδότης του τόπου μας. Για τη δημογραφική ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, υπάρχουν 525 εκατ. ευρώ για να στηρίξουμε τη νέα γενιά αγροτών, για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών, της «Έξυπνης» Γεωργίας», για να πετύχουμε τη μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση της ποσότητας, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων».

Η Λαρισαία Πολιτικός – Μηχανικός αναφέρθηκε επίσης στο Φράγμα Σκοπιάς, ένα έργο που έχει πάρει το δρόμο της υλοποίησης, μετά και την παρέμβαση και ισχυρή δέσμευση του Κυριακού Μητσοτάκη. Ένα έργο που θα λύσει το θέμα της ύδρευσης αλλά και της άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή, θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, και θα δημιουργήσει προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της. Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, κάτι πολύ σημαντικό για την περιοχή καθώς είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το «πέρασμα» του Ιανού στα χωριά των Φαρσάλων.

Αναφέρθηκε, ακόμη, και στην κατασκευή του δρόμου Λάρισας-Φαρσάλων –η μελέτη έχει ολοκληρωθεί από την περιφέρεια Θεσσαλίας- έργο το οποίο θα δώσει άλλη δυναμική στην ανάπτυξη της επαρχίας Φαρσάλων, ένα έργο η κατασκευή του οποίου μπορεί να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

«Είναι χρέος μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για μια αγροτική παραγωγή βιώσιμη, να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε οι νέοι μας να παραμένουν στον τόπο τους, να γνωρίζουν ότι μπορούν αύριο να στήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ότι δίπλα τους θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας, με ακόμη καλύτερους μισθούς. Γι΄αυτό και οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Χρειάζεται ισχυρή εντολή στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε σταθερά και πιο τολμηρά, ώστε να κάνουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας καλύτερη.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις. Ζητώ τη στήριξή σας για να εκπροσωπήσω τον νομό Λάρισας, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, κι όλους εσάς στην κεντρική πολιτική σκηνή. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά», κατέληξε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ