Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΦΩΝΗ

Ο Χρήστος Καπετάνος σε Ελάτεια, Αμπελάκια, Ιτέα, Γόννους, Παραπόταμο και Μακρυχώρι

Σε χωριά και οικισμούς του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα, στην Ελάτεια, στα Αμπελάκια, την Ιτέα, τους Γόννους, τον Παραπόταμο και το Μακρυχώρι βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδεία σε ολόκληρο το νομό.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών στα κατάμεστα από κόσμο σημεία συνάντησης και να συζητήσει μαζί τους για τους τρόπους αντιμετώπισης των ζητημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινή τους διαβίωση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε διεξοδικά στις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέτρα τα οποία, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που η Κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί, φρόντισε να λάβει, προκειμένου οι κάτοικοι της υπαίθρου, οι οποίοι ως επί το πλείστον ασχολούνται επαγγελματικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να στηριχθούν οικονομικά και να μην τεθεί σε κίνδυνο το βιοτικό τους επίπεδο.

«Είμαι γνώστης των ζητημάτων που σας απασχολούν. Τα κόστος διαβίωσης που έχει αυξηθεί ειδικά φέτος, εξαιτίας της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης, ζητήματα οδοποιίας και συντήρησης των αγροτικών και επαρχιακών δρόμων και των υποδομών, όπως των κέντρων υγείας στα χωριά και στους οικισμούς, και πολλά άλλα είναι όλα εκείνα τα θέματα που απαιτούν ιδιαίτερης προσοχής και ει δυνατόν επίλυσης.

Είναι βέβαιο ότι προκειμένου να εισακούονται όλα αυτά τα ζητήματα, χρειάζεται ισχυρή, ανανεωμένη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, ούτως ώστε η Κυβέρνηση να επιλαμβάνεται άμεσα. Με τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και την επόμενη τετραετία, θα δοθεί προτεραιότητα στα προβλήματα καθημερινότητας και ακολούθως, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των συμπολιτών μας.

Χρειάζεται σταθερότητα, συνέπεια, αλλά και βήματα τολμηρά, αποφασιστικά και δυνατά για την ανανέωση, προκειμένου να πάει ο νομός και κατ’ επέκταση η χώρα μας μπροστά.», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Καπετάνος στις εντυπωσιακά κατάμεστες από΄κόσμο ομιλίες του κατά την περιοδεία του στα χωριά του δήμου Τεμπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ